Anjers

  1. Home
  2. Bloemen
  3. Anjers

Anjers

Anjers zijn een populaire en betaalbare bloem die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, waaronder wit, roze, rood, geel en paars. Ze worden vaak gebruikt in boeketten en bloemstukken vanwege hun lange houdbaarheid en frisse uitstraling. Anjers zijn ook een favoriete bloem voor moederdag en bruiloften.Anjers hebben een symbolische betekenis. Ze worden vaak geassocieerd met liefde en genegenheid en worden vaak gegeven als geschenk aan geliefden. Rode anjers staan ​​bijvoorbeeld voor diepe liefde en respect, terwijl witte anjers vaak worden geassocieerd met onschuld en zuiverheid.

anjer

 

Naast hun decoratieve waarde hebben anjers ook enkele geneeskrachtige eigenschappen. In de traditionele geneeskunde worden anjers gebruikt om pijn te verlichten en ontstekingen te verminderen. Anjers bevatten ook een stof genaamd eugenol, die antiseptische eigenschappen heeft en kan helpen bij het bestrijden van bacteriële infecties.

Kortom, anjers zijn een veelzijdige bloem met een rijke symboliek en enkele interessante gezondheidsvoordelen. Of ze nu worden gegeven als geschenk of worden gebruikt in decoratieve arrangementen, anjers voegen een vleugje kleur en levendigheid toe aan elke omgeving.

Vleugje rood
fleurop

€ 31.95

Een waar plaatje om naar te kijken, dit prachtige boeket met roze, rood en lila tinten. Een kleurrijke verrassing om jezelf of iemand anders mee te verblijden. Het boeket is samengesteld uit onder meer rozen, gerbera's en anjers. Eén van onze favoriete boeketten en een echte blikvanger in elke ruimte.Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. ..
Meer informatie