Rozen

  1. Home
  2. Bloemen
  3. Rozen

Rozen

Rozen zijn een van de meest populaire en veelzijdige bloemen ter wereld. Ze zijn er in verschillende kleuren en geuren, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden en smaken. Rode rozen worden vaak geassocieerd met liefde en passie, terwijl witte rozen vaak worden gebruikt voor bruiloften en symboliseren van puurheid en onschuld. Roze rozen hebben verschillende tinten en worden gegeven als teken van waardering, dankbaarheid of vriendschap. Gele rozen symboliseren vreugde en vriendschap en oranje rozen symboliseren fascinatie en verlangen.

roos

Naast hun esthetische waarde hebben rozen ook een diepere betekenis. Ze staan ​​bekend als de "koningin van bloemen" en symboliseren liefde, schoonheid en moed. Rozenolie en rozenwater worden al eeuwenlang gebruikt in de parfum- en cosmetische industrie vanwege hun aangename geur en huidverzorgende eigenschappen. Rozenblaadjes worden vaak gebruikt in thee, gelei, jam en andere culinaire toepassingen vanwege hun smaak en aroma.

Er zijn verschillende soorten rozen, waaronder struikrozen, klimrozen, miniatuurrozen en bodembedekkende rozen. Rozen zijn relatief gemakkelijk te kweken en vereisen alleen regelmatige verzorging, zoals snoeien, bemesten en water geven. Ze worden geteeld in veel delen van de wereld en zijn een van de belangrijkste snijbloemen in de bloemisterij-industrie.

Boeket Kleurrijke rozen
fleurop

€ 39.95

Dit Fleurop boeket met een kleurrijke mix aan rozen mag gezien worden. Een vrolijkere verrassing dan deze bos rozen vind je niet snel. De ontvanger zal dit gebaar niet snel vergeten. (excl. vaas)..
Meer informatie
Rozen boeket Fleurop - Lieflijk rode roos
fleurop

€ 51.95

Dit rode rozen boeket is een populair cadeau. Ben je op zoek naar een liefdevol of romantisch cadeau om te laten zien hoeveel je om iemand geeft? Met dit rode rozen boeket toon je al jouw liefde aan diegene die het verdient! (excl. vaas)..
Meer informatie
Blij met jou
fleurop

€ 64.95

Laat weten hoe blij je met iemand bent! Deze prachtige bos met rode rozen is inclusief heerlijke bonbons. Een onvergetelijke verrassing die direct zorgt voor een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger. Verkrijgbaar als boeket met 13, 17 of 21 rode rozen, gebonden met mooie groenmaterialen. (excl. vaas)..
Meer informatie
Fleurig pastel
fleurop

€ 38.95

Een feestje om op tafel te zetten; dit eigentijdse pastelkleurige boeket. Met o.a. de mooiste pastelbloemen van het moment. Het boeket bevat o.a. rozen, gerbera's en leeuwenbekken. Een boeket in pastelkleuren bezorgt voor iedere gelegenheid een goed gevoel. Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. De perfecte match voor dit prachtige boeket. Al on..
Meer informatie
Losse roze rozen
fleurop

€ 3.5

Wist je dat aantallen een boodschap symboliseren? Zo staat 7 voor'gek op iemand zijn', 12 voor'bedankt', 15 voor'excuus', 25 voor'gefeliciteerd', 50 voor'onvoorwaardelijke liefde'en 99 voor'eeuwige liefde. (excl. vaas)..
Meer informatie
Rozen boeket Fleurop - Pure liefde
fleurop

€ 62.95

Rode rozen boeket. Geschikt voor verschillende gelegenheden en verkrijgbaar in de formaten, klein, middel en groot. (excl. vaas)..
Meer informatie
Roze pracht
fleurop

€ 22.95

Roze is de kleur van kracht en liefde en deze twee componenten komen schitterend tot uiting in dit prachtige boeket. De combinatie van lelies, rozen en gerbera’s maakt van dit boeket een schitterend cadeau. Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. De perfecte match voor dit prachtige boeket. Al onze vazen zijn handgeblazen en hierdoor uniek ..
Meer informatie
Vleugje rood
fleurop

€ 31.95

Een waar plaatje om naar te kijken, dit prachtige boeket met roze, rood en lila tinten. Een kleurrijke verrassing om jezelf of iemand anders mee te verblijden. Het boeket is samengesteld uit onder meer rozen, gerbera's en anjers. Eén van onze favoriete boeketten en een echte blikvanger in elke ruimte.Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. ..
Meer informatie
Losse witte rozen
fleurop

€ 3.5

Wist je dat aantallen een boodschap symboliseren? Zo staat 7 voor'gek op iemand zijn', 12 voor'bedankt', 15 voor'excuus', 25 voor'gefeliciteerd', 50 voor'onvoorwaardelijke liefde'en 99 voor'eeuwige liefde. Kies zelf het aantal witte rozen (excl. vaas)..
Meer informatie
Bruisend
fleurop

€ 27.5

Een pastelkleurig boeket vol met plukbloemen en een aantal rozen. Een perfect cadeau voor een bedankje, om iemand op te fleuren of om iemand mee te verrassen. (excl. vaas)..
Meer informatie
Losse rode rozen
fleurop

€ 3.5

Wist je dat aantallen een boodschap symboliseren? Zo staat 7 voor'gek op iemand zijn', 12 voor'bedankt', 15 voor'excuus', 25 voor'gefeliciteerd', 50 voor'onvoorwaardelijke liefde'en 99 voor'eeuwige liefde. (excl. vaas)..
Meer informatie
Gefeliciteerd bloemen - Fleurop
fleurop

€ 31.5

Van harte gefeliciteerd bloemen met o.a. rozen en gerbera's. Als je een boeket zoekt om iemand te feliciteren dan kies je dit mooie felicitatieboeket. O.a. geschikt voor een verjaardag, pensioen of de sleutel van een nieuwe woning. Dit boeket is een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. (excl. vaas)..
Meer informatie