Bloemen voor een huwelijk

  1. Home
  2. Gelegenheden
  3. Bloemen voor een huwelijk

Bloemen voor een huwelijk

Bloemen spelen een belangrijke rol in bruiloften en kunnen worden gebruikt om de sfeer te bepalen en de schoonheid van de dag te benadrukken. Hieronder staan enkele suggesties voor bloemen die perfect zijn voor een huwelijk:

Rozen: Rozen zijn de meest populaire bloemen voor bruiloften. Ze staan voor liefde, passie en romantiek en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Witte rozen zijn een symbool van zuiverheid en onschuld, terwijl rode rozen staan voor diepe liefde.

Pioenrozen: Pioenrozen zijn grote, volle bloemen die een romantische sfeer creëren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en symboliseren geluk, gezondheid en liefde.

Lelies: Lelies zijn bloemen die staan voor zuiverheid, onschuld en eenheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden gebruikt in boeketten en bloemstukken.

Hortensia's: Hortensia's zijn grote bloemen met een weelderige uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden gebruikt om een romantische sfeer te creëren. Ze staan ook symbool voor dankbaarheid, gratie en schoonheid.

Zonnebloemen: Zonnebloemen zijn grote, heldere bloemen die staan voor geluk, vreugde en loyaliteit. Ze kunnen worden gebruikt om een vrolijke en feestelijke sfeer te creëren.

Calla lelies: Calla lelies zijn slanke bloemen die een moderne en elegante uitstraling hebben. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en symboliseren schoonheid, zuiverheid en onschuld.

Of u nu een boeket bloemen wilt geven aan de bruid en bruidegom of bloemen wilt gebruiken om de trouwlocatie te decoreren, er zijn tal van opties beschikbaar om de schoonheid en betekenis van deze speciale dag te versterken.

Losse witte rozen
fleurop

€ 3.5

Wist je dat aantallen een boodschap symboliseren? Zo staat 7 voor'gek op iemand zijn', 12 voor'bedankt', 15 voor'excuus', 25 voor'gefeliciteerd', 50 voor'onvoorwaardelijke liefde'en 99 voor'eeuwige liefde. Kies zelf het aantal witte rozen (excl. vaas)..
Meer informatie