Bloemen voor een felicitatie

  1. Home
  2. Gelegenheden
  3. Bloemen voor een felicitatie

Bloemen voor een felicitatie

Er zijn veel gelegenheden om iemand te feliciteren, zoals bij een nieuwe baan, een verloving, een huwelijk, een jubileum, het behalen van een diploma of een andere persoonlijke mijlpaal. Bloemen zijn een prachtige manier om uw felicitaties over te brengen en uw gelukwensen te delen. Hieronder staan enkele bloemen die perfect zijn voor een felicitatie:

gefeliciteerd

Rozen: Rozen zijn een van de meest populaire bloemen om te geven bij felicitaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en elk heeft een eigen betekenis. Bijvoorbeeld, rode rozen symboliseren liefde en passie, terwijl gele rozen symbool staan voor vriendschap en geluk.

Zonnebloemen: Zonnebloemen zijn grote, vrolijke bloemen die symbool staan voor vreugde, geluk en optimisme. Ze zijn perfect om iemand te feliciteren met een nieuwe baan of een andere mijlpaal in het leven.

Gerbera's: Gerbera's zijn kleurrijke bloemen die bekend staan om hun schoonheid en vrolijkheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn een geweldige manier om iemand te feliciteren met een verloving of huwelijk.

Lelies: Lelies zijn elegante en stijlvolle bloemen die symbool staan voor zuiverheid en onschuld. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn een perfecte keuze voor het feliciteren van iemand met het behalen van een diploma.

Tulpen: Tulpen zijn prachtige bloemen die symbool staan voor perfectie en succes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn perfect om iemand te feliciteren met een nieuwe baan of promotie.

Door bloemen te geven bij een felicitatie, kunt u de gelegenheid nog specialer maken en uw gelukwensen op een persoonlijke en mooie manier overbrengen. U kunt uw bloemen combineren met een persoonlijk kaartje of ander cadeau om uw felicitaties extra speciaal te maken.

Losse roze rozen
fleurop

€ 3.5

Wist je dat aantallen een boodschap symboliseren? Zo staat 7 voor'gek op iemand zijn', 12 voor'bedankt', 15 voor'excuus', 25 voor'gefeliciteerd', 50 voor'onvoorwaardelijke liefde'en 99 voor'eeuwige liefde. (excl. vaas)..
Meer informatie
Speciaal voor jou
fleurop

€ 41.5

Je hebt van die boeketten die voor iedereen geschikt zijn. Voor iemand die speciaal voor jou is of waar dit boeket speciaal voor is. Leuk om te feliciteren, bedanken of een hart onder de riem te steken!Tip: bestel een bijpassende vaas en maak jouw cadeau compleet...
Meer informatie
Geboorteboeket meisje
fleurop

€ 45.95

Hoera, er is een meisje geboren! De kersverse ouders feliciteer je met dit mooie roze geboorte boeket. De kleine meid geef je een schattig roze Nijntje cadeau, waarmee ze straks lekker kan gaan knuffelen. Hoogte van Nijntje is 27 cm...
Meer informatie
Fleurop boeket Bont geplukt
fleurop

€ 19.95

Een prachtige plukboeket met veel verschillende bloemen is een echte hardloper. Door de grote variatie aan bloemen en kleuren is dit boeket geschikt voor iedereenén elke gelegenheid. Wil je iemand feliciteren, opvrolijken of bedanken? Dan is dit boeket het perfecte cadeau. (excl. vaas)..
Meer informatie
Fleurop boeket Fijne verjaardag
fleurop

€ 20.95

Felicitatieboeket met een mix van roze en rode bloemen. Hoera, er is eréén jarig. Je wilt diegene natuurlijk verrassen met een prachtig verjaardagsboeket. Met dit boeket wens je iemand een hele fijne verjaardag en het feest kan niet meer stuk! (excl. vaas)..
Meer informatie
Losse witte rozen
fleurop

€ 3.5

Wist je dat aantallen een boodschap symboliseren? Zo staat 7 voor'gek op iemand zijn', 12 voor'bedankt', 15 voor'excuus', 25 voor'gefeliciteerd', 50 voor'onvoorwaardelijke liefde'en 99 voor'eeuwige liefde. Kies zelf het aantal witte rozen (excl. vaas)..
Meer informatie
Geboorteboeket jongen
fleurop

€ 45.95

Hoera, er is een jongen geboren! De kersverse ouders feliciteer je met dit mooie blauwe geboorte boeket. De kleine jongen geef je een stoer blauw Nijntje cadeau, waarmee hij straks lekker kan gaan knuffelen. Hoogte van Nijntje is 27 cm...
Meer informatie
Losse rode rozen
fleurop

€ 3.5

Wist je dat aantallen een boodschap symboliseren? Zo staat 7 voor'gek op iemand zijn', 12 voor'bedankt', 15 voor'excuus', 25 voor'gefeliciteerd', 50 voor'onvoorwaardelijke liefde'en 99 voor'eeuwige liefde. (excl. vaas)..
Meer informatie
Dubbel genieten
fleurop

€ 26.95

Bloemen en chocolade, de perfecte combinatie! Wil je iemand feliciteren of verrassen, dan is dit zeker een aanrader (excl. vaas / incl. chocolade)...
Meer informatie
Heerlijk rood
fleurop

€ 41.95

Een verrassend rood boeket met een fles heerlijke rode wijn. Het perfecte geschenk om iemand te feliciteren of bedanken en een onvergetelijke verrassing te bezorgen! (excl. vaas en incl. rode wijn)..
Meer informatie
Gefeliciteerd bloemen - Fleurop
fleurop

€ 31.5

Van harte gefeliciteerd bloemen met o.a. rozen en gerbera's. Als je een boeket zoekt om iemand te feliciteren dan kies je dit mooie felicitatieboeket. O.a. geschikt voor een verjaardag, pensioen of de sleutel van een nieuwe woning. Dit boeket is een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. (excl. vaas)..
Meer informatie