Privacy

  1. Home
  2. Privacy
image description

PRIVACYVERKLARING

Wij Hechten Enorm Veel Belang Aan Uw Privacy.

 

Privacybeleid voor de website bloemisten-online.nl

Wij, bloemisten-online.nl, nemen uw privacy serieus en zijn toegewijd aan het beschermen van uw persoonlijke informatie. In dit privacybeleid wordt beschreven hoe wij uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken, delen en beschermen wanneer u onze website bezoekt.

 

Welke persoonlijke informatie verzamelen wij?

Wij begrijpen dat uw privacy belangrijk is en daarom willen wij u geruststellen dat wij geen persoonlijke informatie verzamelen. Wanneer u via onze website een bestelling plaatst, wordt deze afgehandeld op de website van onze partners. Zij verzamelen alle benodigde persoonlijke informatie om uw bestelling te kunnen verwerken en bezorgen. Wij werken op commissiebasis en ontvangen een klein percentage van de verkoop als u een bestelling plaatst bij onze partners via onze website. Dit stelt ons in staat om onze diensten gratis aan te bieden en om u de best mogelijke service te bieden zonder dat uw persoonlijke informatie in gevaar komt.

 

Contact met ons opnemen

Als u vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op via info@bloemisten-online.nl.

Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden op onze website gepubliceerd en worden van kracht zodra ze zijn gepubliceerd.