Bloemen voor een verjaardag

  1. Home
  2. Gelegenheden
  3. Bloemen voor een verjaardag

Bloemen voor een verjaardag

Bloemen zijn een fantastisch cadeau voor een verjaardag. Hieronder vindt u een aantal suggesties voor bloemen om cadeau te geven op een verjaardag:

bloemen versturen via regiobloemist voor je verjaardag

 

Verjaardagsboeket: Een speciaal voor de gelegenheid ontworpen verjaardagsboeket is een prachtige manier om de jarige te feliciteren. Verjaardagsboeketten bevatten vaak een mix van kleurrijke bloemen en feestelijke decoraties zoals ballonnen.

Lelies: Lelies zijn elegante en geurige bloemen die symbool staan voor geluk en vrolijkheid. Ze zijn een prachtig cadeau voor een verjaardag en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Zonnebloemen: Zonnebloemen zijn grote, heldere bloemen die symbool staan voor optimisme en geluk. Ze zijn perfect voor een zomerse verjaardag en fleuren elke kamer op.

Gerbera's: Gerbera's zijn vrolijke, kleurrijke bloemen die symbool staan voor vriendschap en vrolijkheid. Ze zijn perfect voor een verjaardag en brengen gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de jarige.

Rozen: Rozen zijn een klassiek cadeau voor een verjaardag en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ze staan symbool voor liefde en waardering en zijn altijd een veilige keuze.

Of u nu kiest voor een speciaal verjaardagsboeket of een van de bovengenoemde bloemen, bloemen zijn een fantastisch cadeau voor een verjaardag en zullen de ontvanger gegarandeerd blij maken.

Leuke verrassing
fleurop

€ 19.95

Een verjaardag, nieuwe collega of iemand bedankje? Dit boeket is een leuke verrassing voor iedere gelegenheid. Voeg een persoonlijke boodschap toe op het kaartje.Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. De perfecte match voor dit prachtige boeket. Al onze vazen zijn handgeblazen en hierdoor uniek in hun soort...
Meer informatie
Geluksmoment
fleurop

€ 40.95

Geluk zit in de kleine dingen: een verjaardag, een moment voor jezelf of een mooie promotie. Dit boeket is geschikt voor het vieren van alle mooie geluksmomenten! (excl. vaas)..
Meer informatie
Fleurop boeket Fijne verjaardag
fleurop

€ 20.95

Felicitatieboeket met een mix van roze en rode bloemen. Hoera, er is eréén jarig. Je wilt diegene natuurlijk verrassen met een prachtig verjaardagsboeket. Met dit boeket wens je iemand een hele fijne verjaardag en het feest kan niet meer stuk! (excl. vaas)..
Meer informatie
Gefeliciteerd bloemen - Fleurop
fleurop

€ 31.5

Van harte gefeliciteerd bloemen met o.a. rozen en gerbera's. Als je een boeket zoekt om iemand te feliciteren dan kies je dit mooie felicitatieboeket. O.a. geschikt voor een verjaardag, pensioen of de sleutel van een nieuwe woning. Dit boeket is een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. (excl. vaas)..
Meer informatie