Bloemen voor Secretaressedag

  1. Home
  2. Gelegenheden
  3. Bloemen voor Secretaressedag

Bloemen voor Secretaressedag

Secretaressedag is een jaarlijks terugkerend evenement dat sinds 1989 wordt gevierd om secretaresses te eren en in het zonnetje te zetten. Het is een speciale dag waarop we stilstaan bij de onschatbare waarde die secretaresses toevoegen aan een organisatie, en tevens streven naar een positiever imago van het secretaressevak. Als u uw waardering wilt tonen aan uw secretaresse op Secretaressedag, is er geen betere manier dan het bezorgen van een prachtig boeket uit onze exclusieve collectie voor Secretaressedag.

secretaressedag boeketcadeau

Laat uw secretaresse zien dat u haar of zijn werk op waarde schat en bedank haar met een adembenemend boeket. Onze Secretaressedag collectie bevat zorgvuldig samengestelde bloemarrangementen die speciaal zijn ontworpen om uw dankbaarheid en erkenning over te brengen. Met een kleurrijk en geurig boeket brengt u een glimlach op het gezicht van uw secretaresse en laat u haar weten hoezeer u haar inzet waardeert.

Kies uit ons ruime assortiment boeketten en bloemstukken die perfect passen bij de gelegenheid. Of het nu gaat om een klassiek boeket van elegante rozen, een vrolijk en kleurrijk gemengd boeket, of een stijlvol bloemstuk, wij hebben voor elk wat wils. Onze bloemen zijn van de hoogste kwaliteit en worden met zorg samengesteld door onze ervaren bloemisten.

Maak van Secretaressedag een bijzondere dag door uw secretaresse te verrassen met een prachtig boeket. Bestel vandaag nog en laat de bloemen bezorgen op het kantoor of thuisadres van uw secretaresse. Laat uw waardering blijken en zorg ervoor dat uw secretaresse zich gewaardeerd voelt op deze speciale dag.

Secretaressedag is een dag waarop we de inzet en bijdrage van secretaresses en andere ondersteunende medewerkers op kantoren en in bedrijven vieren. Een mooie bos bloemen is een geweldige manier om uw waardering te tonen en uw dankbaarheid te uiten voor hun harde werk. Hieronder vindt u een aantal suggesties voor bloemen om cadeau te geven op Secretaressedag:

  • Lenteboeket: Een kleurrijk lenteboeket met bloemen als tulpen, narcissen en hyacinten is perfect om een secretaresse te bedanken. Het is fris en past perfect bij de tijd van het jaar.
  • Zonnebloemen: Zonnebloemen zijn vrolijk en zonnig en kunnen een perfecte manier zijn om uw dankbaarheid uit te drukken. Een mooi boeket met zonnebloemen is een prachtige keuze voor Secretaressedag.
  • Chrysanten: Chrysanten zijn mooie bloemen die vaak geassocieerd worden met dankbaarheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zijn een mooie keuze voor Secretaressedag.
  • Rozen: Rozen zijn de traditionele bloemen voor waardering en dankbaarheid en zijn een mooie keuze voor Secretaressedag. U kunt kiezen voor roze, witte, gele of rode rozen, afhankelijk van uw voorkeur.
  • Gerbera's: Gerbera's zijn kleurrijke en vrolijke bloemen die perfect zijn om dankbaarheid te uiten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zijn een mooie keuze voor Secretaressedag.
  • Of u nu kiest voor een lenteboeket, zonnebloemen, chrysanten, rozen of gerbera's, een mooie bos bloemen is een perfect cadeau om uw waardering en dankbaarheid te tonen op Secretaressedag.

Boeket Kleurrijke rozen
fleurop

€ 39.95

Dit Fleurop boeket met een kleurrijke mix aan rozen mag gezien worden. Een vrolijkere verrassing dan deze bos rozen vind je niet snel. De ontvanger zal dit gebaar niet snel vergeten. (excl. vaas)..
Meer informatie
Rozen boeket Fleurop - Lieflijk rode roos
fleurop

€ 51.95

Dit rode rozen boeket is een populair cadeau. Ben je op zoek naar een liefdevol of romantisch cadeau om te laten zien hoeveel je om iemand geeft? Met dit rode rozen boeket toon je al jouw liefde aan diegene die het verdient! (excl. vaas)..
Meer informatie
Blij met jou
fleurop

€ 64.95

Laat weten hoe blij je met iemand bent! Deze prachtige bos met rode rozen is inclusief heerlijke bonbons. Een onvergetelijke verrassing die direct zorgt voor een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger. Verkrijgbaar als boeket met 13, 17 of 21 rode rozen, gebonden met mooie groenmaterialen. (excl. vaas)..
Meer informatie
Fleurig pastel
fleurop

€ 38.95

Een feestje om op tafel te zetten; dit eigentijdse pastelkleurige boeket. Met o.a. de mooiste pastelbloemen van het moment. Het boeket bevat o.a. rozen, gerbera's en leeuwenbekken. Een boeket in pastelkleuren bezorgt voor iedere gelegenheid een goed gevoel. Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. De perfecte match voor dit prachtige boeket. Al on..
Meer informatie
Rozen boeket Fleurop - Pure liefde
fleurop

€ 62.95

Rode rozen boeket. Geschikt voor verschillende gelegenheden en verkrijgbaar in de formaten, klein, middel en groot. (excl. vaas)..
Meer informatie
Roze pracht
fleurop

€ 22.95

Roze is de kleur van kracht en liefde en deze twee componenten komen schitterend tot uiting in dit prachtige boeket. De combinatie van lelies, rozen en gerbera’s maakt van dit boeket een schitterend cadeau. Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. De perfecte match voor dit prachtige boeket. Al onze vazen zijn handgeblazen en hierdoor uniek ..
Meer informatie
Vleugje rood
fleurop

€ 31.95

Een waar plaatje om naar te kijken, dit prachtige boeket met roze, rood en lila tinten. Een kleurrijke verrassing om jezelf of iemand anders mee te verblijden. Het boeket is samengesteld uit onder meer rozen, gerbera's en anjers. Eén van onze favoriete boeketten en een echte blikvanger in elke ruimte.Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. ..
Meer informatie
Losse witte rozen
fleurop

€ 3.5

Wist je dat aantallen een boodschap symboliseren? Zo staat 7 voor'gek op iemand zijn', 12 voor'bedankt', 15 voor'excuus', 25 voor'gefeliciteerd', 50 voor'onvoorwaardelijke liefde'en 99 voor'eeuwige liefde. Kies zelf het aantal witte rozen (excl. vaas)..
Meer informatie
Bruisend
fleurop

€ 27.5

Een pastelkleurig boeket vol met plukbloemen en een aantal rozen. Een perfect cadeau voor een bedankje, om iemand op te fleuren of om iemand mee te verrassen. (excl. vaas)..
Meer informatie
Gefeliciteerd bloemen - Fleurop
fleurop

€ 31.5

Van harte gefeliciteerd bloemen met o.a. rozen en gerbera's. Als je een boeket zoekt om iemand te feliciteren dan kies je dit mooie felicitatieboeket. O.a. geschikt voor een verjaardag, pensioen of de sleutel van een nieuwe woning. Dit boeket is een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. (excl. vaas)..
Meer informatie