Disclaimer

  1. Home
  2. Disclaimer
disclaimer

Disclaimer

Door deze website te gebruiken stemt de gebruiker ervan in met deze disclaimer.

 

Disclaimer voor de website bloemisten-online.nl

 

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies. Wij streven ernaar om de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk te houden, maar wij garanderen niet dat de informatie op deze website volledig, nauwkeurig en up-to-date is. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website of de informatie die op deze website wordt verstrekt. Dit geldt ook voor schade als gevolg van virussen of andere schadelijke elementen die via deze website worden verspreid.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wij verwijzen of die verwijzen naar onze website. Een link naar een externe website betekent niet dat wij de inhoud van die website ondersteunen of goedkeuren.

 

Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder kennisgeving te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze disclaimer regelmatig te controleren op wijzigingen. Door gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met deze disclaimer.

 

Contact met ons opnemen

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via info@bloemisten-online.nl.