Gerbera's

  1. Home
  2. Bloemen
  3. Gerbera's

Gerbera's

Gerbera's zijn prachtige bloemen met grote, felgekleurde bloemhoofdjes die lijken op madeliefjes. Ze zijn afkomstig uit Zuid-Afrika en behoren tot de familie Asteraceae. Gerbera's zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder rood, geel, oranje, roze, paars en wit. Ze worden vaak gebruikt in boeketten, maar kunnen ook worden gebruikt als decoratie voor evenementen of als snijbloemen in een vaas.

Gerbera's zijn geliefd vanwege hun heldere kleuren en lange houdbaarheid. Ze staan bekend om hun vermogen om vreugde en vrolijkheid te brengen en worden vaak geassocieerd met positieve emoties zoals vriendschap, liefde en dankbaarheid. Daarom zijn gerbera's een populaire keuze als cadeau voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea en bruiloften.

gerbera

Naast hun esthetische waarde hebben gerbera's ook enkele voordelen voor de gezondheid. Ze worden vaak gebruikt in aromatherapie en worden gezegd te helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de slaap en het stimuleren van de stemming. Daarnaast hebben gerbera's ook een luchtzuiverende werking en kunnen ze helpen bij het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis of op kantoor.

Fleurig pastel
fleurop

€ 38.95

Een feestje om op tafel te zetten; dit eigentijdse pastelkleurige boeket. Met o.a. de mooiste pastelbloemen van het moment. Het boeket bevat o.a. rozen, gerbera's en leeuwenbekken. Een boeket in pastelkleuren bezorgt voor iedere gelegenheid een goed gevoel. Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. De perfecte match voor dit prachtige boeket. Al on..
Meer informatie
Maandboeket Mei
fleurop

€ 25.95

Het maandboeket van mei is samengesteld door Fleurop bloemist Laetitia met haar favoriete bloemen van dit seizoen. De lelie, delphinium en gerbera maken van dit boeket een waar plaatje om naar te kijken. Excl.vaas...
Meer informatie
Gerbera geluk
fleurop

€ 22.5

De gerbera staat bekend als een vrolijke, kleurrijke bloem. Met dit prachtige gerbera boeket in diverse roze tinten en vol bijzondere soorten zorg je gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. De perfecte match voor dit prachtige boeket. Al onze vazen zijn handgeblazen en hierdoor uniek ..
Meer informatie
Roze pracht
fleurop

€ 22.95

Roze is de kleur van kracht en liefde en deze twee componenten komen schitterend tot uiting in dit prachtige boeket. De combinatie van lelies, rozen en gerbera’s maakt van dit boeket een schitterend cadeau. Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. De perfecte match voor dit prachtige boeket. Al onze vazen zijn handgeblazen en hierdoor uniek ..
Meer informatie
Vleugje rood
fleurop

€ 31.95

Een waar plaatje om naar te kijken, dit prachtige boeket met roze, rood en lila tinten. Een kleurrijke verrassing om jezelf of iemand anders mee te verblijden. Het boeket is samengesteld uit onder meer rozen, gerbera's en anjers. Eén van onze favoriete boeketten en een echte blikvanger in elke ruimte.Tip: bestel een bijpassende glazen vaas. ..
Meer informatie
Gefeliciteerd bloemen - Fleurop
fleurop

€ 31.5

Van harte gefeliciteerd bloemen met o.a. rozen en gerbera's. Als je een boeket zoekt om iemand te feliciteren dan kies je dit mooie felicitatieboeket. O.a. geschikt voor een verjaardag, pensioen of de sleutel van een nieuwe woning. Dit boeket is een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. (excl. vaas)..
Meer informatie